Alege CONFORTUL și asigură un climat SĂNĂTOS casei tale!

Fibra din lemn

Cel mai performant material izolator oferit de natură

Materialele de izolație din fibre de lemn STEICO au aplicabilitate universală, oferind izolație eficientă întregii structuri a locuinței (acoperiș, mansardă, fațadă, pardoseală, pereți). Acestea protejează împotriva frigului, căldurii, zgomotului și umezelii. Ele sunt, de asemenea, permeabile și ajută la crearea spațiilor de locuit sănătoase. În plus, oferă o protecție dublă mediului deoarece stochează CO2 și reduc emisiile de CO2 prin conservarea energiei termice.

Costuri reduse

Economie de până la 80% la facturile de energie

Izolarea termică adecvată este esențială pentru cerințele reduse de energie termică. O structură de calitate a locuinței și un sistem eficient de izolare asigură o eficiență energetică la costuri reduse. Lipsa izolației sau o izolație deficitară duc la pierderi de căldură de pțnă la 50%. Materialele izolatoare STEICO au capacitatea de a stoca căldura în structura materialului, pe timp de vară supraîncălzirea este întârziată și redusă pe timpul zilei, iar căldura stocată radiază spre exterior și este eliminată seara. În aceeași măsură oferă protecție împotriva frigului, fiind materialul izolator cu cea mai scăzută conductivitate termică dintre materialele izolatoare naturale λD 0.036, asigurând un consum redus de energie primară și eficiență energetică maximă. De asemenea, materialele izolatoare STEICO asigură o izolare compactă a spațiilor, fără punți termice și fără pierderi de material.

Confort 365

O viață liniștită și sănătoasă tot timpul anului

Viața sănătoasă începe cu materialul de izolare potrivit, materialele izolante STEICO oferă cea mai bună performanță de izolare, reglează umiditatea și asigură un climat sănătos în locuință. Eficiența termică contribuie să mențineți casa călduroasă în iernile geroase, cu un consum redus al unităților de încălzile, iar vara casa să fie răcoroasă chiar și în zilele caniculare, eliminând necesitatea costisitoare a unui aparat de aer condiționat. Toate materialele izolante din fibre de lemn STEICO sunt fabricate din lemn de conifere proaspăt, netratat și nu conțin aditivi volatili periculoși precum formaldehidele sau alte substanțe chimice ce pot dăuna sănătății.

Alege soluția optimă de izolare EFICIENTĂ!

fibră din lemn

celuloză

Avantaje și Beneficii


☐      Izolare termică și eficiență energetică, tot timpul anului
☐      Izolare compactă în orice spațiu, fără pierderi de material
☐      Nu se tasează, își păstrează forma timp îndelungat
☐      Ecologică, nu conține substanțe chimice dăunătoare sănătății
☐      Ignifugă - nu arde, nu fumegă, nu se topește
☐      Permeabilă la vapori, nu reține apă, elimină umezeala
☐      Se elimină complet riscul apariției mucegaiului sau a igrasiei
☐      Rozătoarele nu își fac cuib
☐      Izolare fonică perfectă, reduce aproape în totalitate zgomotele exterioare

TOP