Spune adio condensului

protecție completă împotriva umidității

Viața sănătoasă începe cu materialul de izolare potrivit!

Materialele de izolație STEICO sunt permeabile la vapori și asigură o protecție completă împotriva umidității, eliminând riscul apariției mucegaiului sau igrasiei.

Materialele de izolație STEICO elimină punțile termice, pot fi expuse temporar la intemperii și sunt rezistente la ploaie, protejând clădirea prin capacitatea de permeabilitate ce elimină complet umiditatea.

Fie că folosiți panouri izolatoare flexibile, placă izolatoare rigidă sau izolație cu injectare de aer - toate materialele de izolație STEICO sunt permeabile la vapori și asigură o protecție completă împotriva umidității.

 

Alege CONFORTUL și asigură un climat SĂNĂTOS casei tale!

Gestionarea sigură a umidității

Umiditatea este un pericol; nu doar din exterior, ci și din interior. Cantități crescute de umiditate sunt produse în timpul dușului sau al gătitului, de exemplu. Deși stratul de izolație este protejat structural de umiditate, orificiile din bariera de vapori pot duce la o mai mare penetrare a umidității dacă nu se acordă atenție. Dacă ați folosit material izolator permeabil la vapori, nu aveți de ce să vă temeți.


Toate materialele de izolație STEICO sunt permeabile la vapori, astfel încât permit uscarea în siguranță. În termeni simplificați, termenul „structuri de respirație” este adesea folosit. Materialele de izolație STEICO vă ajută să vă mențineți construcția uscată și vă oferă protecție împotriva deteriorării cauzate de umiditate, mucegai și daune structurale.

Protecție sigură împotriva ploii și umezelii

Plăcile și panourile de perete STEICO sunt hidrofobe, nu permit transferul apei sau umezelii în material. Tensiunea de suprafață a apei nu poate pătrunde prin plăcile sarking precum STEICOuniversal dry, curg de pe suprafața acestora. Panourile sunt prevăzute cu un profil cu lambă și canelura, care se închide ermetic și astfel devin impermeabile.

Plăcile STEICO pot fi așezate direct pe căpriori fără șipci și oferă instantaneu o protecție robustă împotriva intemperiilor. Datorită profilului special de lambă și canelură, acestea se etanșează și pot fi expuse la intemperii pe pante de acoperiș de peste 16°. Ele îndeplinesc trei funcții ce asigură o protecție completă:
☐     un strat rezistent la vânt
☐     un strat secundar de îndepărtare a apei
☐     izolare suplimentară

Alege soluția optimă de izolare EFICIENTĂ!

fibră din lemn

celuloză

Avantaje și Beneficii


☐      Izolare termică și eficiență energetică, tot timpul anului
☐      Izolare compactă în orice spațiu, fără pierderi de material
☐      Nu se tasează, își păstrează forma timp îndelungat
☐      Ecologică, nu conține substanțe chimice dăunătoare sănătății
☐      Ignifugă - nu arde, nu fumegă, nu se topește
☐      Permeabilă la vapori, nu reține apă, elimină umezeala
☐      Se elimină complet riscul apariției mucegaiului sau a igrasiei
☐      Rozătoarele nu își fac cuib
☐      Izolare fonică perfectă, reduce aproape în totalitate zgomotele exterioare

TOP