Izolație și eficiență termică

ierni călduroase și veri răcoroase

Izolare adecvată și consum minim de resurse energetice!

Dintre toate materialele izolante realizate din materii prime regenerabile, materialele izolante din fibre din lemn sau celuloză STEICO oferă cea mai bună performanță de izolare, asigură un mediu echilibrat termic pe tot parcursul anului - căldură în zilele geroase de iarnă și răcoare în zilele caniculare de vară.

Materialele izolatoare STEICO asigură o reducere semnificativă a cerințelor energetice de încălzire și astfel și a costurilor de încălzire cu până la 80% economie la facturile de energie.

Materialele de izolație STEICO sunt potrivite în mod ideal pentru oricine își dorește confort și un mediu de viață sănătos.

 

Alege CONFORTUL și asigură un climat SĂNĂTOS casei tale!

Confortul natural și sănătos


Materialele izolatoare STEICO au capacitatea de a stoca căldura în structura materialului, pe timp de vară supraîncălzirea este întârziată și redusă pe timpul zilei, iar căldura stocată radiază spre exterior și este eliminată seara. În aceeași măsură oferă protecție împotriva frigului, fiind materialul izolator cu cea mai scăzută conductivitate termică dintre materialele izolatoare naturale λD 0.036, asigurând un consum redus de energie primară și eficiență energetică maximă.

Toate materialele izolante din fibre de lemn STEICO sunt fabricate din lemn de conifere proaspăt, netratat și nu conțin aditivi eventual periculoși. Fie că este acoperiș, perete sau podea, fie modernizare sau construcție nouă, fie plăci termoizolante rigide, plăci de izolare flexibile sau izolație cu injectare de aer, sistemul STEICO oferă cea mai mare selecție de materiale de izolare ecologică din industrie pentru întreaga structură a unei clădiri.

Eficiența climatizării ecologice

La nivel mondial, este folosită mai multă energie pentru a răci clădirile decât pentru a le încălzi, folosindu-se sisteme costisitoare de aer condiționat ce generează costuri adiționale. Cu izolația potrivită se pot reduce costurile cu până la 80%, se obține în mod natural o casă sănătoasă și confortabilă, iar izolația naturală protejează și mediul.

Mansardele se încălzesc puternic vara din cauza radiației solare captată de acoperiș, căldura se propagă și spre restul încăperilor, creându-se un real disconfort. Materialele de izolare STEICO minimizează acest efect, vârfurile de căldură sunt reduse cu până la 33%, vă ajută să vă mențineți casa răcoroasă chiar și în zilele caniculare, eliminând necesitatea costisitoare a unui aparat de aer condiționat.

Pe măsură ce cresc, copacii extrag CO2 din atmosferă. Atunci când lemnul este folosit ca material izolator, CO2 continuă să fie eliminat din atmosferă – pe toată durata de viață a clădirii.

Alege soluția optimă de izolare EFICIENTĂ!

fibră din lemn

celuloză

Avantaje și Beneficii


☐      Izolare termică și eficiență energetică, tot timpul anului
☐      Izolare compactă în orice spațiu, fără pierderi de material
☐      Nu se tasează, își păstrează forma timp îndelungat
☐      Ecologică, nu conține substanțe chimice dăunătoare sănătății
☐      Ignifugă - nu arde, nu fumegă, nu se topește
☐      Permeabilă la vapori, nu reține apă, elimină umezeala
☐      Se elimină complet riscul apariției mucegaiului sau a igrasiei
☐      Rozătoarele nu își fac cuib
☐      Izolare fonică perfectă, reduce aproape în totalitate zgomotele exterioare

TOP